Leijona Heritage -kellojen takuu on laajennettavissa kolmeen (3) vuoteen alkuperäisten takuuehtojen mukaisesti. Laajennettu kolmen vuoden takuu alkaa ensimmäisestä ostopäivästä. Laajennettu kolmen (3) vuoden takuu koskee vain ensimmäistä omistajaa, eikä sitä voida siirtää eteenpäin omistajanvaihdoksen yhteydessä.

Rekisteröimällä uuden Leijona Heritage -kellosi oheisen lomakkeen avulla, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa ostopäivästä, löydämme kellosi tunnistetiedot jatkossa helposti ja autat meitä taistelemaan kellojen harmaatuontia vastaan.

Lomakkeessa annettuja tietoja käsittelee vain Oy Perkon alaisuudessa työskentelevät henkilöt ja yhteistyökumppanit. Tietoja ei luovuteta eteenpäin. Täyttämällä lomakkeen suostut vastaanottamaan Leijona Heritage -malliston markkinointiviestejä ja hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen Leijona-kellojen asiakasrekisteriin. Luvan lähettää markkinointiviestejä voi perua koska tahansa.

Pidäthän huolen, että kaikki * merkityt kentät on täytetty huolellisesti. Virheellisesti täytetyt lomakkeet hylätään. Muista säilyttää takuukortti. Se on todistus takuun voimassaolosta.*Valitsemalla "Kyllä" suostut vastaanottamaan uutiskirjeemme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa peruutuslinkistä.


Pidäthän huolen, että kaikki * merkityt kentät on täytetty huolellisesti. Virheellisesti täytetyt lomakkeet hylätään. Muista säilyttää takuukortti. Se on todistus takuun voimassaolosta.